ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ " ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ "

 

Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ : ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 80 ΚΑΙ 85 τμ  ΕΝΑΝΤΙ 3000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ  ΓΙΑ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ .

ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

ΠΟΙΟΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ,ΠΟΥ ΜΟΧΘΗΣΕΣ,ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ  ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ?

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Από χθες βρίσκονται στην Αθήνα οι θεσμοί της ΕΕ για την 9η αξιολόγηση και διαπραγματεύονται με την ελληνική κυβέρνηση για το μέλλον της χώρας μετά την πανδημία, το οποίο διαγράφεται ζοφερό, καθώς θεσμοί και κυβέρνηση δείχνουν αμείλικτοι για το θέμα των πλειστηριασμών των σπιτιών των Ελλήνων οι οποίοι θα ξεκινήσουν Ιούνιο ή Σεπτέμβριο και θα περιλαμβάνουν και χρέη που δημιουργήθηκαν από τα lockdown της κυβέρνησης, αφού η προστασία θα είναι περιορισμένη και ελάχιστη.



Οι τραπεζίτες αλλά και οι δανειστές επιμένουν να τρέχουν οι παράλληλες διαδικασίες για τον πλειστηριασμό (σσ. εννοείται και της πρώτης κατοικίας), παρά το πάγωμά τους. Η κυβέρνηση επιμένει ότι αυτό δεν είναι εφικτό αφού δεν μπορεί να ακυρωθεί ο Νόμος Κατσέλη, αν πρώτα δεν εφαρμοστεί το νέο Πτωχευτικό Δίκαιο.

Σε αυτό που συμφωνούν πάντως, είναι ότι αμέσως μετά το τέλος της πανδημίας θα ξεκινήσουν άμεσα οι πλειστηριασμοί και μένει να φανεί, αν αυτό θα είναι τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο.

Όπως αντιλαμβανόμαστε σε περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει την εφαρμογή τρίτου Lockdown θα έχει ως συνέπεια χιλιάδες ακόμα Έλληνες να χάσουν τα σπίτια τους, αφού όπως όλα δείχνουν σοβαρή βοήθεια μετά την πανδημία δεν θα υπάρξει.

Σχετικά με τα χρέη που δημιουργήθηκαν από το lockdown ΕΕ και κυβέρνηση δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς οι θεσμοί απαίτησαν να μην υπάρχει καμία ελάφρυνση ούτε βοήθεια. Με λόγια λόγια ιδιώτες και επιχειρηματίες που χρεοκόπησαν λόγω των lockdown πολύ πιθανόν από Ιούνιο ν αρχίσουν να χάνουν τα σπίτια τους!

ΠΗΓΗ



ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.



ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝ
Ιdelagrammatika@gmail.com6976653520




ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ