ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Η doValue Greece ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 


ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ .
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.

ΜΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ 110.000 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ Η ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ,Ο  ΟΜΙΛΟΣ  doValue Greece ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «doValue Greece Real Estate Services» ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΗΝ  ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Altamira Properties ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ .

Με «δεξαμενή» 110.000 ακινήτων, ο πρώτος Servicer που θα προσφέρει end – to – end υπηρεσίες στους επενδυτές που θα αγοράζουν κόκκινα δάνεια.

Η πρώτη εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων που θα προσφέρει end – to – end υπηρεσίες στους επενδυτές που θα αγοράζουν κόκκινα δάνεια, γίνεται η doValue Greece.

Ο μεγαλύτερος Servicer στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε χθες ότι μέσω της θυγατρικής εταιρίας «doValue Greece Real Estate Services», εισάγει την πλατφόρμα ακινήτων Altamira Properties (http://www.altamiraproperties.gr/) με την οποία θα προσφέρει στην ελληνική αγορά πλήρες δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων. Η πλατφόρμα βασίζεται στην πλατφόρμα της ισπανικής εταιρείας Altamira, πρωτοπόρου στην ευρωπαϊκή αγορά διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και μέλους του Ομίλου doValue από το 2019.

Όπως αναφέρει στο insider.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Greece κ. Τάσος Πανούσης, στην πλατφόρμα ακινήτων Altamira Properties έχουν «ανέβει» ήδη τα πρώτα 500 ακίνητα από μια διαθέσιμη «δεξαμενή» χιλιάδων ακινήτων που έχει η doValue ως εξασφαλίσεις δανείων που έχει αναλάβει προς διαχείριση.

ΣΧΕΔΙΟ "ΗΡΑΚΛΗΣ" 12 ΔΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ

ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ -ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ

Πρόκειται για 110.000 ακίνητα που συνοδεύουν τα δάνεια των χαρτοφυλακίων Pillar και Cairo της Eurobank, - πρώτες τιτλοποιήσεις που μεταβιβάστηκαν στο ελληνικό Asset Protection Scheme «Ηρακλής» - και τη διαχείρισή τους έχει αναλάβει η doValue Greece. Στο πλαίσιο των συναινετικών οριστικών ρυθμίσεων οφειλών (εθελοντικές παραδόσεις ακινήτων και short sales, δηλ. συμφωνίες με τον οφειλέτη για πώληση του ακινήτου του στην αγορά πριν αυτό φτάσει στον πλειστηριασμό) που εφαρμόζει η doValue Greece, και επιπλέον, των πλειστηριασμών ακινήτων για δάνεια που δεν θα ρυθμιστούν, πολλά από τα 110.000 της «δεξαμενής» ακινήτων θα μετατραπούν σε ιδιόκτητα ακίνητα (REO) της doValue Greece.

Παράλληλα, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει και τη διαχείριση χαρτοφυλακίων NPLs τρίτων, τα προς διαχείριση ακίνητα μπορεί να αυξηθούν στο μέλλον, εάν ο επενδυτής (αγοραστής των χαρτοφυλακίων) αναθέσει στην doValue Greece και τη διαχείριση των collaterals. Ενδεικτικά, τον Ιανουάριο η doValue Greece αναμένεται να ξεκινήσει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου Icon της Εθνικής Τράπεζας που αγόρασε η Bain Capital. To εν λόγω χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ως εξασφαλίσεις των δανείων 6.000 ακίνητα, τα οποία θα μπορούσαν να προστεθούν στα υπό διαχείριση ακίνητα της doValue Greece, εφόσον υπάρξει σχετική πρόθεση της Bain Capital.

Σημειώνεται ότι η σύνθεση του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου ακινήτων που έχει προς διαχείριση η doValue Greece απαρτίζεται κατά 54% από οικιστικά ακίνητα, 20% οικόπεδα, 8% εμπορικά, 2% βιομηχανικά και τα υπόλοιπα logistics, τουριστικά συγκροτήματα κ.ά.

Πρόκειται για ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων, το οποίο διαρκώς θα ανανεώνεται, θα διευρύνεται και θα εμπλουτίζεται, παρέχoντας ένα μεγάλο εύρος επενδυτικών επιλογών σε όλη την Ελλάδα.

 

ΠΗΓΗ



ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ;



ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ?

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ.

ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ,ΕΝΩΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ,ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .

ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.



ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com ,6976653520


https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/

https://www.facebook.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/2018/02/12/programmatikes-diloseis-quot-ellinon-syneleysis-e-sy-quot/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ