ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ “ΕΚΤΑΚΤΩΣ” ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε., Κ.Ι.Σ., ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ “ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ” !!

 

 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟ … 2010 …


Οι κωδικοί (2010)

0371: – Μισθοδοσία αρχιερέων και ιεροκηρύκων 6.200.000 €
2892: – Επιχορήγηση στον εκτός προϋπολογισμού λογαριασμό της ληψοδοσίας του δημοσίου ταμείου “Κεφάλαιο προς πληρωμή μισθού εφημεριακού κλήρου” για κάλυψη του ελλείμματος του 226.000.000,00 €
forolekklissia 
……………………………………………………….
Έκτακτη επιχορήγηση της Εκκλησίας με τροπολογία Σταϊκούρα-Κεραμέως
Η κυβέρνηση, για ακόμη μία φορά από την έναρξη της πανδημίας, αποφασίζει να ενισχύσει την Εκκλησία.

Έκτακτη επιχορήγηση για «την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας» και «την κάλυψη έκτακτων αναγκών της» λόγω κορονoϊού, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Μετά την θετική ανταπόκριση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο αίτημα της Ιεράς Συνόδου για αρωγή της ελληνικής Πολιτείας στις ετήσιες δαπάνες μισθοδοσίας και του λαϊκού προσωπικού των εκκλησιαστικών φορέων αλλά και την αύξηση των εξόδων κηδείας έως και 150% από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στο φως έρχεται μία ακόμη επιχορήγηση της Εκκλησίας από την Πολιτεία.

Από 100 στα 250€ η τέλεση της κηδείας με εντολή της Αρχιεπισκοπής – ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο “ΘΕΟΣ” ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 2012

ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ” … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ … ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ … ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ … ” !!!

Το ύψος της επιχορήγησης που θα καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα καθοριστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση και θα αφορά την Εκκλησία της Ελλάδος, την Εκκλησία της Κρήτης, τις Ιερές Μητροπόλεις Δωδεκανήσουτο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας, τα Εκκλησιαστικά Νομικά Πρόσωπα και τα Θρησκευτικά Νομικά Πρόσωπα του νόμου 4301/14.

Σύμφωνα με την τροπολογία που θα ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή, η εφάπαξ αυτή επιχορήγηση ,θα είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο.

ΠΗΓΗ

………………………………………………

………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:
Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία της Ελλάδας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μετόχους της Εθνικής Τράπεζας, κατέχοντας 9 εκατ. 300 χιλιάδες μετοχές, δηλαδή το 1,5 του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.Το ποσοστό αυξάνεται σημαντικά αν συνυπολογιστούν τα 2 εκατ. 300 χιλιάδες μετοχές των κληροδοτημάτων της Μητροπόλεως Ιωαννίνων και οι 300 χιλιάδες μετοχές που ανήκουν στη Μητρόπολη Ηλείας.

5εκ € «δωράκι» του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος για τους δρόμους στα μοναστήρια της Ηλείας !

Τα φτωχά κορόιδα (Λαός) και οι μεγιστάνες του πλούτου (Ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία της Ελλάδος)!!

………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΕ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΩΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Η ΔΙΚΟ ΣΑΣ

………………………………………………………..

501657-1383777_10202124013484498_1828079739_n

……………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ):Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 


ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ