ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...Ε.ΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ;

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΑ!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ,ΜΙΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.

ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ
ΔΕΝ ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;;;
ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ  ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ASPROFOS ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΤΗ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ........ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ


ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ A΄




 Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκρινε σήμερα (Απόφαση στην υπόθεση C-584/14 Επιτροπή κατά Ελλάδας) ότι η Ελλάδα υποχρεούται να καταβάλει κατ’ αποκοπήν ποσό ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και χρηματική ποινή ύψους 30.000 ευρώ ανά ημέρα καθυστερήσεως, λόγω καθυστερήσεως στην εφαρμογή της νομοθεσίας της Ένωσης περί αποβλήτων.

Το είχε διαπιστώσει την παράβαση της Ελλάδας για πρώτη φορά με απόφαση του 2009, ενώ στη σημερινή του απόφαση αναφέρει ότι η χώρα μας δεν έλαβε όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την εκτέλεση της αποφάσεως αυτής.

Συγκεκριμένα, κατά την καταληκτική ημερομηνία της 25ης Μαρτίου 2013, η Ελλάδα δεν είχε ακόμη υιοθετήσει ειδικό σχέδιο για τη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων ούτε είχε δημιουργήσει ολοκληρωμένο και κατάλληλο δίκτυο εγκαταστάσεων διαθέσεως των επικίνδυνων αποβλήτων ή θέσει σε εφαρμογή διαχείριση των «ιστορικών αποβλήτων» (παλαιών αποβλήτων προσωρινώς εναποθηκευμένων σε χώρους μη προοριζόμενους προς τούτο) σύμφωνη με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.





Νέα καταδίκη της Ελλάδας για αναποτελεσματική επεξεργασία των αστικών λυμάτων από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε με την προσφυγή της από το Δικαστήριο να αναγνωρίσει ότι η Ελληνική Δημοκρατία, παραλείποντας να εξασφαλίσει το κατάλληλο επίπεδο επεξεργασίας των αστικών λυμάτων των οικισμών Προσοτσάνης, Δοξάτου, Ελευθερούπολης, Βάγιας, Γαλάτιστας, Δεσφίνας και Χανιώτη, καθώς και του οικισμού του Πολύχρονου, παρέβη τις υποχρεώσεις που υπέχει από το άρθρο 4, παράγραφοι 1 και 3, της οδηγίας 91/271/ΕΟΚ για την επεξεργασία των αστικών λυμάτων.

Το 2007 η Επιτροπή ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να της παράσχουν, εντός έξι μηνών, στοιχεία σχετικά με την εκπλήρωση, μεταξύ άλλων, των υποχρεώσεων που υπέχουν ως προς την επεξεργασία των αστικών λυμάτων 62 οικισμών.

Αφού εξέτασε τα στοιχεία που της παρασχέθηκαν και κατόπιν προειδοποιητικών επιστολών, η Επιτροπή απηύθυνε την πρώτη αιτιολογική γνώμη το 2012 με προθεσμία δύο μηνών για την υποβολή παρατηρήσεων. Η Ελλάδα απάντησε ότι τέσσερις οικισμοί επρόκειτο να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της οδηγίας 91/271, με την ολοκλήρωση διαφόρων έργων που χρηματοδοτούνταν από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη», και ότι οκτώ άλλοι οικισμοί διέθεταν λειτουργικό σταθμό επεξεργασίας λυμάτων με δεδομένα εκροής σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οδηγίας.

Το 2014, η Επιτροπή απηύθυνε στην Ελλάδα συμπληρωματική αιτιολογημένη γνώμη, με την αιτιολογία ότι οκτώ οικισμοί και συγκεκριμένα οι οικισμοί Προσοτσάνης, Δοξάτου, Ελευθερούπολης, Βάγιας, Δεσφίνας, Γαλάτιστας, Πολύχρονου και Χανιώτη, εξακολουθούσαν να μη συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις της οδηγίας 91/271.

Κατά πάγια νομολογία του Δικαστηρίου, η ύπαρξη παραβάσεως πρέπει να εκτιμάται σε συνάρτηση με την κατάσταση του κράτους μέλους κατά τη λήξη της ταχθείσας με την αιτιολογημένη γνώμη προθεσμίας, οι δε επελθούσες στη συνέχεια μεταβολές δεν λαμβάνονται υπόψη από το Δικαστήριο.

Με τη σημερινή του απόφαση το Δικαστήριο αποφαίνεται ότι, από την εξέταση των στοιχείων που παρέσχε η Ελλάδα προκύπτει ότι παρέσχε στην Επιτροπή πολλά δείγματα που αποδεικνύουν την αποτελεσματική δευτεροβάθμια επεξεργασία των αστικών λυμάτων, αφότου τέθηκαν σε λειτουργία τα αποχετευτικά δίκτυα των οικισμών Πολύχρονου, Χανιώτη και Δεσφίνας, με αποτέλεσμα να μην αποδεικνύεται η προσαφθείσα στο κράτος μέλος παράβαση ως προς τους οικισμούς αυτούς.

Αντιθέτως, το Δικαστήριο διαπιστώνει ότι η Ελλάδα, παραλείποντας να εξασφαλίσει δευτεροβάθμια ή ισοδύναμη επεξεργασία των αστικών λυμάτων των οικισμών Προσοτσάνης, Δοξάτου, Ελευθερούπολης, Βάγιας και Γαλάτιστας, με ι.π. μεταξύ 2 000 και 10 000, παρέβη τις υποχρεώσεις που υπέχει από το άρθρο 4, παράγραφος 1, της οδηγίας 91/271.




ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Εθνική Νομοθεσία

  • Ίδρυση παρατηρητηρίου άνοιας, βελτίωση περιγεννητικής φροντίδας, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας και άλλες διατάξεις
  • Διαχείριση αποβλήτων (μη επικίνδυνων, επικίνδυνων και επικίνδυνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων) : Θεσμικό πλαίσιο – Ρόλοι και αρμοδιότητες εμπλεκόμενων φορέων
  • Καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών μικρών χώρων υγειονομικής ταφής αποβλήτων σε νησιά και απομονωμένους οικισμούς κατ εφαρμογή του άρθ. 3 παρ. 4 σε συνδυασμό με το άρθ. 20 (παράρτημα Ι) της υπ αριθ. 29407/3508/2002 κοινής υπουργικής απόφασης «Μέτρα και όροι για την υγειονομική ταφή αποβλήτων» (1572/Β)
  • Τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων της υπ’ αριθμ. 9/2000 Πυροσβεστικής Διάταξης «Κανονισμός ρύθμισης μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις» (1459/Β)
  • Εφαρμογή της νομοθεσίας για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων
  • Μέτρα και όροι για την υγειονομική ταφή των αποβλήτων

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?
ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ,Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ.
ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΦΥΣΟΥΝΕΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΑΕΡΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ Α ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑΚΙΑ .
Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟ 99%ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΓΕΙ Τ0 50% ΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΓΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ,ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΨΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ  ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας - διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.

10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.

10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.

10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.

10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.

10.5. Θα δημιουργηθούν χώροι – πνεύμονες πράσινου και θα αναπλαστούν οι υπάρχοντες, που θα φυλάσσονται με μόνιμο προσωπικό ασφαλείας, με στόχο την ευχαρίστηση και απόλαυση των πολιτών και για να αποφεύγεται η κατάληψή τους από περιθωριακές, εγκληματικές ομάδες κλπ.

10.6. Είναι στο πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας να δημιουργηθούν χιλιάδες χώροι όπου θα μπορούν οι πολίτες να καλύπτουν την αισθητική τους, να μπορούν να απολαμβάνουν τα τοπία και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον.

10.7. Επίσης θα γίνει αναβάθμιση όλων των γεφυρών που υπάρχουν, γιατί η σημερινή κατάσταση του 2015 τείνει να εξομοιωθεί με την μεταπολεμική περίοδο.

10.8. Θα διορθωθούν οι φωτισμοί και θα δημιουργούν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους δημόσιους χώρους ούτως ώστε να υπάρχει αισθητική, να εκφράζεται η τέχνη, να προσφέρουν άνεση και να αποφορτίζουν τις μεγαλουπόλεις από το θόρυβο, τη μόλυνση και τη μετακίνηση.

10.9. Η Ελλήνων Πολιτεία από τη στιγμή, που θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, έχει πρόγραμμα να καταστήσει όλη την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο Εθνικής ανάπτυξης.
10.10. Σα κονδύλια που θα δαπανηθούν για αυτό είναι δεδομένα και άφθονα. Θα κατασκευαστούν δύο παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας,

που θα καλύπτουν το δυτικό και ανατολικό τμήμα της καθ' όλο το μήκος της χώρας. Οι ανωτέρω θα διασυνδέονται μεταξύ τους ανά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Ο ίδιος σχεδιασμός θα εφαρμοστεί και στην νησιωτική Ελλάδα.
10.11. Μέλημα της Πολιτείας είναι η πρόσβαση και στο πιο απομακρυσμένο χωριό με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα της εκμετάλλευσης και χρησιμοποίησης για οίκηση και ανάπτυξη περιοχών που μέχρι σήμερα είναι απρόσβατες.
10.12. Θα γίνουν υποδομές ώστε ο πληθυσμός να κατανέμεται οικιστικά σε όλη την επιφάνεια σε οικιστικούς οργανωμένους χώρους για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει σε περιβάλλον που καλύπτει την ευαισθησία του.
10.13. ΢κοπός αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία πόλεων και κωμοπόλεων ώστε κάθε πολίτης να ζει στο φυσικό περιβάλλον και να είναι σε επαφή με αυτό για να μπορέσει ενεργειακά να καλύψει την αρμονία που χρειάζεται.
10.14. Οι οικιστικές περιοχές, που θα δημιουργηθούν, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πολιτών με υψηλών προδιαγραφών υποδομές πχ αποχετευτικό, ηλεκτρικό, υδρευτικό κλπ.
10.15. Οι οικίες είναι σχεδιασμένες με προσανατολισμό ώστε να δέχονται όλες τις ακτινοβολίες, που είναι απαραίτητες στον άνθρωπο, με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον και να το σέβονται. Η κατασκευή τους θα είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενεργειακά αυτάρκης και θα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά υλικά, της μητέρας γης. ΋λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
10.16. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν σχεδιαστεί παράλληλα με τους αυτοκινητόδρομους να λειτουργούν αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και προδιαγραφών.
10.17. Κάθε κωμόπολη ή πόλη, ανάλογα στο μέρος που βρίσκεται, θα έχει τις ανάλογες υποδομές για την διασύνδεσή της με την υπόλοιπη χώρα.
10.18. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην αεροπορική διασύνδεση, που θα καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. ΋λα τα νησιά μας θα είναι συνδεδεμένα με ακτοπλοΐα μεταξύ τους και με την ηπειρωτική Ελλάδα.


ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ 
ΟΙ 423 ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ!!!!!!!!!! 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:





Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ delagrammatika@gmail.com 6976653520





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ