ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

"ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ " ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ.ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ;;

"ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ " ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ.ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ;;ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ;;;


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ militaire.gr 

Μετά από τις ανακοινώσεις μέσω δημοσιευμάτων για το “πάγωμα” των φρεγατών , οι Γάλλοι απάντησαν μ΄ ένα μεγαλοπρεπές au revoir ακυρώνοντας συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ των Διευθύνσεων Εξοπλισμών των δύο χωρών που θα γινόταν αύριο και μεθαύριο. Με επιστολή τους οι Γάλλοι με “διπλωματικό τρόπο” μας λένε ότι δεν υπάρχει κάτι προς συζήτηση, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να γίνει η συνάντηση!

Η Ελλάδα βεβαίως χρειάζεται επειγόντως όχι μόνο τις φρεγάτες αλλά και συντήρηση σε πολύ κρίσιμα οπλικά συστήματα που έχει προμηθευτεί από τη Γαλλία. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν προκαλεί μεγάλη ανησυχία στο ΥΠΕΘΑ. Αντιθέτως… Το γιατί μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν και θα κληθούν εκ των εξελίξεων να το αποκαλύψουν.

Ποιοι τραβάνε τα μαλλιά τους μη πιστεύοντας αυτά που ζουν; Όσοι ασχολούνται με την πολύπαθη αμυντική βιομηχανία, η οποία ανέμενε το πρόγραμμα των φρεγατών κι όχι μόνο αυτό!

Το γιατί οτιδήποτε έχει σχέση με τη Γαλλία ‘χαλάει” είναι μάλλον προφανές και το ΄χουμε γράψει τις τελευταίες ημέρες. Οι μεν Γερμανοί δεν θέλουν να υπάρξει σε καμία περίπτωση αμυντική συμφωνία και μάλιστα εκτός ΝΑΤΟ, Ελλάδας-Γαλλίας. Οι Γερμανοί έχουν ποντάρει στην Τουρκία και θέλουν να μας καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ,χωρίς να μας λένε και τι θα διαπραγματευτούμε.

Οι δε Αμερικανοί έχουν άλλο επιχείρημα: τη σωτηρία των ναυπηγείων Ελευσίνας! Μόνο που όπως προκύπτει όχι μόνο από πληροφορίες αλλά και από έγγραφα η Ελευσίνα δεν προορίζεται για ναυπηγείο! Γι΄ αυτό το θέμα θα επανέλθουμε αύριο με σχετικό έγγραφο.


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Παρέμβαση ξένου παράγοντα ή ακύρωση της σχεδόν οριστικοποιημένης διακρατικής συμφωνίας για αγορά φρεγατών από τη Γαλλία λόγω της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας να δοθούν 4 δισ. ευρώ στους συνταξιούχους για παρανόμως παρακρατηθέντα αναδρομικά; Υπήρξε εμπλοκή της αμερικανικής κυβέρνησης και της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα στην απόφαση να μην προχωρήσει η ναυπήγηση των δύο γαλλικών φρεγατών λίγο πριν επισημοποιηθεί η συμφωνία; Ποιος ήταν ο ρόλος της γερμανικής κυβέρνησης που συμπτωματικά, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματιζόμενη υπογραφή του deal, ανέλαβε πρωτοβουλία να διαμεσολαβήσει ανάμεσα στην Αθήνα και την Αγκυρα με σκοπό να προλάβει μια πιθανή ελληνοτουρκική στρατιωτική σύγκρουση;


Η απόφαση για ακύρωση του deal αγοράς των δύο γαλλικών φρεγατών τύπου Belh@rra (ή FDI, δηλαδή Frigate Defence and Intervension) φαίνεται ότι ελήφθη από την ελληνική κυβέρνηση στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, την ώρα που ακόμη και ανώτατα στελέχη του υπουργείου Εθνικής Αμυνας θεωρούσαν ότι η τελική επικύρωση της συμφωνίας -και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο- είναι θέμα ολίγων ημερών!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ DFC ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ  ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ONEX  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ  ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.


ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ 
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ  ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;;
ΟΙ 423 ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ!!!!!!!!!! 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ